Muz Kızartması
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Tüm malzemeler su ile karıştırılarak, bulamaç yapılır. Muzun kabuğu soyulur, ikiye bölünür. Muzla bulamaca batırılıp, iyice ısınmış olan sıvıyağda kızartılır. Bir havlu kağıt üzerinde yağı emdirilir. Sıcak olarak servis yapılır. Dilerseniz değişik soslarla, mesela çikolata sos ile servis edebilirsiniz.
 Afiyet olsun...
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     
                                     Mehmet Gök
                                                Mehmet Gök
                                            