Kuru İncir ve Kayısılı Brownie
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yumurtaları toz şekerle çırpın. Sütü, ardından oda sıcaklığında margarini, kakao, kabartma tozu ve unu son olarak da portakal kabuğu rendesi ile kıyılmış kuru meyveleri ekleyin. Hafif yağlanmış fırın kabına hamuru boşaltın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40-45 dakika pişirin. Fırından çıkarıp, soğutun. Çikolatayı benmari usulü eritin. Kolay sürülmesi için 2 kaşık süt ekleyin. Brownie'nin üzerine yayın. Donunca servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL