Kestane Pudingi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kırık kestane şekerlerini ezerek püre haline getirin. Toz şeker, vanilya ve rendelenmiş çikolata ekleyip karıştırarak iyice birbirine yedirin. Kremayı iyice çırparak köpürtün. Kremayı kaşık kaşık kestaneli karışıma ekleyip karıştırın. Karışımı ıslatılmış kalıplara paylaştırın. Kalıpları buzdolabında 4 saat bekletin. Kalıpları ters çevirerek servis tabağına çıkartın. Üzerine kestane şekeri yerleştirin, kenarlarını krem şantiyle süsleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...