ELMALI TART
ELMALI TART SEVENLER İÇİN
Malzemeler
Yapılışı
-
1
HAMUR MALZEMELERİNİN HEPSİNİ KARIŞTIRIP HAMURU HAZIRLA.DAHA SONRA HAMURU 2 PARÇAYA BÖL.1PARÇASINI TEPSİYE YADA TART KALIBINA DÖŞEYİN.DİĞİER PARÇAYIDA BUZLUĞA KOYUP SERTLEŞMESİNİ SAĞLAYIN.ELMALARI RENDELEYİP ŞEKERLE BİRLİKTE OCAKTA PİŞİRİN.İÇİNE TARÇIN VE CEVİZİNİ DE EKLEYİP BİRAZ ILITIN.TEPSİDEKİ HAMURA PİŞİRDİĞİNİZ İÇ MALZEMEYİ DÖKÜN.BUZLUKTAKİ HAMURUDA ÇIKARTIP RENDE İLE TEPSİNİN HER TARAFINA RENDELEYEREK TARTI BU ŞEKİLDE KAPATIN.FIRNDA ÜZERİ HAFİF PEMBELEŞİNCEYE KADAR PİŞİRİN.PİŞTİKTEN SONRA ÜZERİNE PUDRA ŞEKERİ SERPİN.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL