Dondurma Soslu Krep

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kayısıları toz şekerle birlikte robottan geçirin ve bir kenarda bekletin. Süt, un, sıvı yağ, yumurta ve kakaoyu ekleyip çırpma teli ile iyice çırpın. Yapışmaz yüzeyli bir tavaya malzemeden 1 kepçe döküp, arkalı önlü kızartın. Tüm krepleri bu şekilde hazırlayın. Kreplerin arasına, hazırlamış olduğunuz kayısılı malzemeden sürerek katlayın. Ayrı bir yerde dondurmayı çatalla ezin. Koyu kıvamlı olacak şekilde eritin. Kreplerin üzerine bu sostan gezdirerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...