Çöl Gülü
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Erimiş çikolatayı geniş bir kaseye alın. Üzerine sıvı tatlandırıcı, limon kabuğu rendesi ve mısır gevreği ekleyip karıştırın. Alüminyum folyo üzerine çikolatalı karışımdan birer yemek kaşığı koyun. Karışım bitene kadar işleme devam edin. Folyoyu sararak buzdolabında 2 saat bekletin. Katılaşan parçaları servis tabağına alıp servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL