Ananaslı Keseler
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kıyılmış ceviz ve ardından fındığı tereyağında kavurun. Üzüm, badem, antep fıstığı, tarçın, karanfil, zencefil, muskat ve portakal kabuğu ilave edip karıştırın. Küp doğranmış ananas ekleyip harmanlayın. 1 adet milföy hamurunun ortasına 1 çorba kaşığı cevizli harçtan yerleştirin. Kenarlarını bohça şeklinde kapatın. Kalan milföy hamurlarını da aynı şekilde hazırlayıp, kenarlarına çırpılmış yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında hafif kızarana dek pişirin. Ilık olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL