Aromalı Çikolata Topları
Kendi çikolata toplarınızı yapmak artık bu tarifle çok kolay
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    
Tereyağını kalın tabanlı bir tavanın içine alın. Erimeye başladığında krema, kakao, aroma ve balı ekleyip spatulayla hızlıca karıştırın.
 - 
                    2
                    
Homojen bir hale gelen karışımı hızlıca bir kabın içine alıp oda ısısında ılınana kadar bekletin. Kabin üzerine bir kağıt havlu kapatıp kabın kapağını sıkıca kapatın ve buzdolabında 1 saat bekletin.
 - 
                    3
                    
En küçük boy dondurma kaşığını derin dondurucuda bekletin. 1 saatin sonunda çikolatalı karışımı dondurma kaşığı ile şekillendirip pürüzsüz kıvamlı çikolata topları hazırlayın. Bolca kakaoya bulayın.
 - 
                    4
                    
Bekletmeden servis yapın. Bekletmek istediğiniz zaman da kapaklı bir kabın içinde buzdolabında 2 hafta süreyle saklayabilirsiniz.
 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
 - Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
 - İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
 
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL