Zeytinyağlı Kereviz

Kerevizin eşsiz lezzeti, zeytinyağı ve limonun ferahlatıcı etkisiyle buluşarak sağlıklı bir ziyafete dönüşüyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kerevizlerin kabuklarını soyup, kararmasını önlemek için 1 adet limonla ovalayın. İki parmak kalınlığında ve halka şeklinde dilimleyin. Yemeklik doğranmış soğanı zeytinyağında kavurun. Küp doğranmış havuç ve patatesi ilave edin.
  • 2
    Bezelye ekleyip, 2 dakika daha kavurun. Üzerine kerevizleri dizin. Kesme şeker ve 1 adet limonun suyunu ilave edin. Sebzeleri bir parmak geçecek kadar su ekleyip, pişmeye bırakın. Kerevizleri servis tabağına alın. Ortalarına havuçlu karışımdan yerleştirip, ılık veya soğuk olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.