Havuçlu İç Bakla
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Magicook'u "menü"den "sulu yemek" modunu seçin ve "başla" düğmesine basın. "Kavurma" modunda, 2 çorba kaşığı zeytinyağı, kıyılmış soğan ve rendelenmiş havucu kavurun. "kavurma" bitince iç baklaları ve 2 cup suyu ilave edin, pişirme süresini 15 dakikaya ayarlayın. Pişirme işlemi bitince Magicook'un kapağını açıp baklayı servis tabağına aktarın. Ilık veya soğuk servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL