yatakları çıkarılmış çağlayı serpiştirin. Küp doğranmış havuç, kesme şeker, limon suyu, beyaz biber, zeytinyağı ve tuz ilave edin. Üzerini geçecek kadar su ekleyin. Yağlı kağıdı ıslatıp elinizle suyunu sıkın. Buruşuk şekilde yemeğin üzerine yayın. Kaynayana dek harlı, kaynadıktan sonra kısık ateşte, toplam 40
dakika pişirin. Piştikten sonra enginarları servis tabağına alın. Üzerine, tenceredeki çağlalı harcı yerleştirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.