Biberli Humus
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Nohudu bir gece önceden ıslatın. Ertesi gün suyunu süzüp, üzerini 3 parmak geçecek kadar su ekleyin. Yumuşayana dek haşlamaya bırakın. Ocaktan alıp fazla suyunu süzün. Blenderden geçirin. Kurutulmuş domatesleri sıcak suda yumuşayana dek, yaklaşık 5 dakika dinlendirin. Suyunu süzüp doğrayın. Kıyılmış domates, doğranmış köz biber, krema, ezilmiş sarımsak, kimyon ve tuz ekleyip yenidenblenderden geçirin. Servis tabağına alıp üzerine zeytinyağı gezdirerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL