Biberli Humus

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Nohudu bir gece önceden ıslatın. Ertesi gün suyunu süzüp, üzerini 3 parmak geçecek kadar su ekleyin. Yumuşayana dek haşlamaya bırakın. Ocaktan alıp fazla suyunu süzün. Blenderden geçirin. Kurutulmuş domatesleri sıcak suda yumuşayana dek, yaklaşık 5 dakika dinlendirin. Suyunu süzüp doğrayın. Kıyılmış domates, doğranmış köz biber, krema, ezilmiş sarımsak, kimyon ve tuz ekleyip yeniden
    blenderden geçirin. Servis tabağına alıp üzerine zeytinyağı gezdirerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
  • Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
  • İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...