Zeytinyağlı Közlenmiş Kırmızı Biber
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kırmızı biberleri közleyin ve kabuklarını soyun. İnce uzun şeritler halinde doğrayın. Bir tavaya zeytinyağını alın ve sarımsakları kavurun. Kapari ve zeytini ilave edip 2 dakika daha kavurun. Kırmızı biberi ekleyin ve karıştırın. Galeta unu ile tuz ekledikten sonra tüm malzemeyi karıştırın. Ocağın altını kapatın ve yemeği servis tabağına alın. Üzerini ince kıyılmış maydanozla süsleyip ılık ya da soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL