Fırında Pastırmalı Ispanak
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tencerede? sıvı yağı ısıtın. İnce kıyılmış soğan ve dolmalık fıstığı yağda kavurun. İçine ıspanağı ekleyip, tencerenin kapağını kapatın. Arada bir karıştırın. Ispanakların rengi değişince, içine mantarları ekleyip, biriki çevirin ve ateşten alın. Tuz, karabiber eklediğiniz ıspanağı küçük fırın kaplarına paylaştırın. Üzerine pastırma dilimleri yerleştirin. Yumurtaları çırparak, ıspanakların üzerine dökün. En üste peynir serpiştirin. 200 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL