Ayvalı ve Portakal Sulu Kereviz

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Ayvayı iyice yıkadıktan sonra baş ve uç kısımlarını alıp, dilimleyin. Kararmaması için yarım limon suyu eklediğiniz suda bekletin. Kıyılmış soğan ve sarımsağı zeytinyağı ile birlikte tencereye alıp, hafif kavurun. Kesme şeker ve tuz ekleyin. Kabukları soyulmuş ve halka kesilmiş kerevizi yerleştirin ve üzerine ayva dilimleri koyun. Sıkılmış portakal suyu ve kalan limon suyunu ekledikten sonra pişmeye bırakın. Kereviz ve ayva piştikten sonra servis tabağına alıp, soğumaya bırakın. Dereotu ile süsleyip, servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.