Trabzon Tel Peynirli Pide
 
                                                Trabzon yöresine ait Trabzon tel peynirli pide nasıl yapılır? Trabzon tel peynirli pide tarifi...
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Unu derin bir kaba alın ve ortasını havuz şeklinde açın. Yaş maya, toz şeker, tuz ve suyu ilave edin. 
- 
                    2
                    Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar su ilave edin ve yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtün ve oda sıcaklığında yarım saat dinlendirin. 
- 
                    3
                    Dinlenmiş hamuru yuvarlak açın ve kenarlarını ince olacak biçimde içe doğru kıvırın. 
- 
                    4
                    Kıyılmış tel peyniri ortasına yerleştirip, önceden ısıtılmış 280 derece fırında 10 dakika pişirin. Fırından çıktıktan sonra üzerine tereyağı koyun ve sıcak servis yapın. 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     
                                     
                                     MÜJGAN YURTSEVEN
                                                MÜJGAN YURTSEVEN