Ton Balıklı Börek

Sıcak ve çıtır çıtır böreğinizle sofralarınıza renk katın.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bezelyeleri ve küp doğranmış havuçları karıştırın. Ton balığının yağını süzüp ezin. Bezelye ve havuç karışımına ekleyin. Tuz ve karabiber ilave edip karıştırın. Yufkaları dörde bölün. Hazırladığınız karışımdan bir kaşık kadar alarak yufkanın bir kenarına yayın. Yufkayı kare olacak şekilde katlayın.
  • 2
    Diğer yufkayı da bu şekilde hazırlayın. Üzerlerine bir fırça yardımıyla yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.