Bal Kabaklı Bazlama

Bal Kabaklı Bazlama: Yumuşacık dokusu ve bal kabağının doğal tatlılığıyla, sıcacık bir lezzet keyfi!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Derin bir kabın içine tüm malzemeyi alıp yoğurmaya başlayın. Yumuşak bir bazlama hamuru elde edene dek yoğurun.
  • 2

    Hazırladığınız bezeyi 5-6 bezeye bölün. Ellerinizi hafifçe yağlayıp bezeleri avucunuzla bastırarak 4-5 cm genişliğinde açın. Tavaya zeytinyağı ekleyip iki tarafını da pişirin. Damak zevkinize göre lor peyniri, kıyılmış maydanoz ve halka doğranmış mor soğan ile servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.