Yoğurtlu Tavuk Salata
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tavuğu haşlayıp iri iri didikleyin. Mantarları ve salatalık turşularını dilimleyin. Ceviz, kıyılmış dereotu, tuz ve pulbiberi ekleyin. Başka bir yerde yoğurt, mayonez ve ezilmiş sarmısağı karıştırın. Yoğurtlu karışımı tüm malzemeye ekleyip iyice karıştırın. Bir kalıba yayın. Buzdolabında ağzı kapalı bir şekilde 1-2 saat bekletip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL