YEMEKLİK doğranmış soğan, tereyağı ve 2 çorba kaşığı zeytinyağını Karnıyarık Tenceresi'ne alıp soteleyin. Küp doğranmış tavuk eti ilave edip sotelemeye devam edin. Kekik ve tuz ekleyip ocaktan alın. Kabukları temizlenip dilimlenmiş kabak, havuç, bostan patlıcanı, kırmızı biber, sivri biber ve bezelyeyi Tava'ya alın. Kalan 2 çorba kaşığı zeytinyağında ara sıra karıştırarak soteleyin. Tuzunu ayarlayın. Daha sonra tavuklu karışımı sebzelerin üzerine ekleyip harmanlayın. Patateslerin kabuklarını temizleyip, içlerini yun. Tavuklu karışımı patateslerin içlerine pay edip, Karnıyarık Tenceresi'ne yerleştirin. Üzerine 2 su bardağı sıcak su ekleyip, patatesler yumuşayana dek pişirin. Sıcak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.