Tavuklu Keşkek
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bir gece önceden ıslattığınız buğdayı, düdüklü tencerede 20 dakika pişirin. Pişen buğdayı bir tencereye alın. Rondodan geçirdiğiniz soğanı ve haşlayıp didiklediğiniz tavuk etini, pulbiber ve tereyağını ilave ederek 30 dakika daha pişirin. Sonra bir tahta kaşık yardımıyla iyice döverek malzemeyi özleştirin. 15 dakika daha pişirin. Tencereyi ocaktan aldıktan sonra tekrar aynı işlemi yapın. Üzerine tereyağlı pulbiber gezdirerek sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL