Tavukları ince şerit biçiminde doğrayın. Tavaya sıvıyağı alıp, tavukları kavurun. İnce şerit doğranmış havuç, biber, küp doğranmış soğan ve bezelyeyi ilave edin. Hepsini iyice soteleyin. Daha sonra bir kaşık un serpip, biraz daha kavurun. Tuz, karabiber ve kekik ekleyin. 1 kahve fincanı su ilave edip, sosun koyulaşmasını sağlayın. Diğer tarafta kabakların üzerini kazıyıp 5 dakika haşlayın. Üzerinden boylamasına bir kapak kesin. İçini oyup, fırça yardımı ile sıvıyağ sürün. Tavuklu harcı içine doldurun. 180 derece fırında, kabaklar kızarana dek pişirin. Dilerseniz domates sos ile servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.