Susamlı Soyalı Tavuk
Malzemeler
Yapılışı
-
1
TAVUK butlarını bir tencereye aktarın. Üzerini hafifçe aşacak şekilde su koyun ve 20 dakika haşlayın. Haşladıktan sonra suyunu süzüp butları soya sosuna bulayın. Tavaya aktardığınız yarım su bardağı zeytinyağında soyalı tavuk butlarını kızartın. Tavuk butlarını kavururken üzerlerine susam, tuz ve karabiber serpin. Tavayı sallayarak baharatların yayılmasını sağlayın. Tavuk butlarını servis tabağına aktarıp dilediğiniz şekilde süsleyerek, servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL