Sultanigah
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tavuk göğsünü, patates ve havucu kuşbaşı doğrayın. Arpacık soğanlarla beraber, orta büyüklükte bir kaseye koyun. Tuz, karabiber, kimyon ve 1 çorba kaşığı tereyağını da ekleyip, karıştırın. Kaseyi tepsiye ters çevirip koyun. Kısık ateşte pişirin. Tepsiye malzemelerin suyu çıktığı zaman, kaseyi alın. Tepsinin kenarlarınaönceden hazırladığınız pilavı koyun. Üzerini alüminyum folyo ile kaplayın. Birkaç dakika daha pişirip, servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL