Sultanigah

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tavuk göğsünü, patates ve havucu kuşbaşı doğrayın. Arpacık soğanlarla beraber, orta büyüklükte bir kaseye koyun. Tuz, karabiber, kimyon ve 1 çorba kaşığı tereyağını da ekleyip, karıştırın. Kaseyi tepsiye ters çevirip koyun. Kısık ateşte pişirin. Tepsiye malzemelerin suyu çıktığı zaman, kaseyi alın. Tepsinin kenarlarına
    önceden hazırladığınız pilavı koyun. Üzerini alüminyum folyo ile kaplayın. Birkaç dakika daha pişirip, servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...