1 TAVUĞU tuz eklenmiş suda bütün olarak haşlayın. Daha sonra sudan alın ve soğuduktan sonra parçalara ayırın. Yumurtaları bir kaba kırın. Üzerine un, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın. Tavuk parçalarını bu karışıma batırın. 3 çorba kaşığı tereyağını bir tavada eritip tavukları önlü arkalı kızartın. Fazla yağını almak için kağıt havlu üzerine çıkarın.
2 Soğanları temizleyip halka doğrayın. Tavuk kızarttığınız tavaya 2 çorba kaşığı tereyağı daha ekleyip, üzerine soğanı katın. İyice pembeleşene dek karıştırarak kavurun. Bal, sirke, tarçın, kişniş ve tuz katıp tavanın kapağını kapatın. Kısık ateşte 5-10 dakika pişirip ocaktan alın.
3 Ateşi söndürmeden önce ekmek dilimlerini tavadaki soğanın üzerine koyup önlü arkalı ıslatın.
4 Servis tabağına önce ekmekleri yerleştirin. Üzerine tavuk parçalarını koyun. En üste soğanlı karışımı gezdirip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.