İÇ malzeme için semizotu ve taze soğanı ince kıyıp bir kaba alın. Üzerine beyaz peynir, sarmısak, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın. Tavuk butlarının but kısmındaki kemiği olduğu gibi bırakıp, kalça kısmında kemik varsa çıkarın. Bu kısımdaki eti hafifçe döverek inceltin. Üzerine semizotlu harçtan koyup, sarın ve açılmasını önlemek için kürdanla tutturun. Zeytinyağını bir tavaya alıp tavukları önlü arkalı kızartın. Daha sonra üzerine su ekleyin. Tavanın kapağını kapatıp 20-25 dakika pişirin. Sos için 2 çorba kaşığı zeytinyağını geniş bir tavaya alın. Üzerine kabukları soyulup, küp doğranmış domates ve ince kıyılmış sarmısağı ekleyip soteleyin.Domates suyunu yarı yarıya çekince salçayı ilave edin. Bir-iki dakika sonra, bezelye ve mısırı katın. Bezelye yumuşayınca kıyılmış semizotu, tuz ve karabiber ekleyin. Birkaç dakika sonra suyu ekleyin ve pişmeye bırakın. Suyunu çekince ocaktan alın. Pişen tavukları servis tabağına alın ve dilimleyin. Yanına semizotlu sostan ekleyerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.