Piliç Topkapı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Kemikli tavuk butlarının kemiğini çıkararak açın. Tezgahın üzerine koyup, havan tokmağı ile iyice dövün. Karabiber ve soya sosu ilave edin. İç pilavı da üzerine yayın. Rulo şeklinde sarın. Ardından da yağlı kağıtla sarıp, tepsiye koyun. 180 derece fırında 45 dakika pişirin. Soğan, sarmısak, çarliston biber ve mantarları tereyağı ile soteleyin. 1 kahve fincanı tavuk suyunu ilave edin. Tuzunu ayarlayın. Tavukların üzerine hazırladığınız bu sosu gezdirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.