Pekin Ördeği
Malzemeler
Yapılışı
-
1
ÖRDEKLERİN butlarını ayrı, göğüslerini ayrı bir tavada kızartın. Tavada sıvıyağı kızdırıp, siyah pirinci ilave edin. Kavurup, basmati pirincini ekleyin. Üzerine tavuk suyunu katıp, tuz ve karabiber ile 10 dakika kaynatarak pilavı hazırlayın. Daha sonra mantarları aynı şekilde soteleyip, bokchoylar'ı ilave ederek tabağa alın. Ördekleri fırında da 10 dakika kızartın. Göğüs etini dilimleyin. Etleri tabağa paylaştırın. Portakal suyunu tavada 10 dakika kaynatıp, çektirin. Daha sonra ördeklerin yanında servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL