Patatesli Tavuk

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    TAVUK parçalarını iyice yıkayın. Yapışmaz yüzeyli tavaya deri kısımları alta gelecek şekilde yerleştirin. Aralarına 3-4 parçaya bölünmüş havuç, dörde bölünmüş patates, kabukları temizlenmiş bütün soğan ve sarmısak yerleştirin. Maydanozu elinizle iri parçalara ayırıp tavaya serpiştirin. Tuzunu ayarlayıp, tavanın kapağını kapatın. Kısık ateşte tavuk kızarana dek pişirin. Tavuk ve sebzeleri alt üst yapıp, 5 dakika daha pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...