Mantarlı Kremalı Tavuk
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Öncelikle tavuk etini kuşbaşı doğrayın. Tereyağını bir tavaya alıp eritin. Tavuğu üzerine ekleyip, toz kırmızıbiber serpin ve kavurun. Şerit şeklinde doğradığınız kırmızı biberleri ilave edip, 1-2 dakika daha kavurun. Doğranmış mantar, bezelye ve tuz ekleyin. 10 dakika pişirip kremayı katın. Şöyle bir çevirip ocaktan alın. Arzunuza göre dereotu ile süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan Kabak ve Patlıcanla Ezber Bozan Tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL