Kuru Kayısılı Hindi Güveç
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Mantarı küp şeklinde doğrayın, domatesleri ise ikiye kesin ve bir kaseye alın. Kase içerisine iri doğranmış kayısı, arpacık soğan, hindi eti, pul biber, kimyon, karabiber, tuz ekleyip tüm malzemeyi harmanlayın. 1 çorba kaşığı yağı güveçlere paylaştırın. İçlerine karışımı pay ettikten sonra kalan 1 çorba kaşığı yağı üzerine ekleyin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında ara sıra kontrol ederek etler kızarana kadar pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL