Kiev Usulü Tavuk
Malzemeler
Yapılışı
-
1
TAVUK göğüslerini döverek inceltin. Tuz ve karabiber ile ovun. Üzerine hardal sürün. 2 çorba kaşığı tereyağını eşit olarak her bir tavuk göğsünün içerisine pay edin. Ekmek içini ufalayarak tavuk göğüslerinin içerisine serpin. Tavuk göğüslerini teker teker rulo yapın ve açılmaması için kürdanla tutturun. Yumurtayı hafifçe çırpın. Rulo yapılmış tavuk gö- ğüslerini önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayın. Ardından kızgın sıvıyağda iyice kızartın. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL