Tavuk etini küçük doğrayın. Sarmısakları tavaya rendeleyin. Zeytinyağını ekleyin ve tavuk etini çok kısık ateşte hafifçe karıştırarak pişirmeye başlayın. Ayıklanmış ve ince doğranmış mantarları tavaya ekleyin ve ateşi kısık olarak kullanmaya devam edin. Kereviz saplarını ayıklayın ve ince kıyıp tavaya atın. Baharatı da ilave ettikten sonra yaklaşık 1 çay bardağı sıcak su ilave edip, tavuk eti iyice pişene kadar yine kısık ateşte tutun. Sıcak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.