Garnitürlü Tavuk Sarma

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    TAVUK göğüslerinin üzerine, tuz ve karabiber serpip garnitürleri tavuğun kenar kısmına yerleştirin. Tavuk göğsünü rulo şeklinde sarın. Sardığınız bu tavuk göğsünü alüminyum folyo kağıdı ile kaplayın. Kenarlarını da sıkarak, her tarafının iyice kapalı olmasına dikkat edin. Tencerede bol su kaynatıp, alüminyum folyoya sarılmış tavukları bu suda haşlayın. Haşlama esnasında içine tuz, zeytinyağı ve sarmısağı ilave edin. Sonrasında haşlanmış tavukları folyodan çıkartıp dilimleyerek servis tabağına aktarın. Arzuya göre ketçap veya salçalı sosla servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
  • Geçmişten Geleceğe Gastronomi
  • Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...