Garnitürlü Tavuk

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tavuk göğüslerini düz bir zemine koyup, havan tokmağı ile birkaç dakika döverek inceltin. Üzerini tuzlayın. Soya sosu ve köriyi karıştırıp, tavukların üzerine garnitürü yayın. Rendelenmiş kaşar peynirinin yarısını da üzerine serpin. Tavuk göğüslerini rulo biçiminde sarın. Açılmaması için kürdanla tutturun. Fırın tepsisine alın. Kalan kaşar peynirini sütle karıştırıp, üzerlerine paylaştırın. Salçayı 1 su bardağı suda eritin. Tavukların üzerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında tavuk eti kızarana dek pişirin.

Sofra’da Bu Ay

  • Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
  • Baharat Karışımları
  • Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...