Garnitürlü Tavuk
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tavuk göğüslerini düz bir zemine koyup, havan tokmağı ile birkaç dakika döverek inceltin. Üzerini tuzlayın. Soya sosu ve köriyi karıştırıp, tavukların üzerine garnitürü yayın. Rendelenmiş kaşar peynirinin yarısını da üzerine serpin. Tavuk göğüslerini rulo biçiminde sarın. Açılmaması için kürdanla tutturun. Fırın tepsisine alın. Kalan kaşar peynirini sütle karıştırıp, üzerlerine paylaştırın. Salçayı 1 su bardağı suda eritin. Tavukların üzerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında tavuk eti kızarana dek pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL