Erik Soslu Hindi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Hindi budunu yumuşayıncaya kadar haşlayın. Üzerine yoğurt sürerek, önceden ısıtılmış 250 derece fırında
    kızarana kadar pişirin. Bu arada kuru erikleri, yumuşaması için sıcak suyun içinde bekletin. Daha sonra
    çekirdeklerini çıkarın. Diğer tarafta esmerşekeri tereyağıyla birlikte bir tavada eritin. Tozşeker iyice eridikten
    sonra, balsamik sirkeyi ekleyip karıştırın. Erikleri koyun. Soya sosu, bal, kırmızı şarap ve limon suyunu ilave edip pişirin. Hindiyi servis tabağına aldıktan sonra, üzerine sosu gezdirip, servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.