Chimichanga (Meksika Yemeği)

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tavuk etlerini yıkayıp jülyen doğrayın. Yapışmaz yüzeyli tavada tavukları kavurup ocaktan alın. Domateslerin kabuklarını soyun. Küp küp doğrayıp geniş bir tavaya alın. Üzerine sıvıyağ, un, sıcak su ve salçayı ekleyip, karıştırarak kıvamlı bir hal alıncaya kadar pişirin. Tuz ve baharatlarla tatlandırıp tavukları ve soya sosunu ekleyin. Bütün malzemenin harmanlanması için karıştırın ve tavayı ocaktan alın. Pita ekmeklerini ortadan kesin. Dış yüzeylerini yağlayıp, yapışmayan tavada renkleri dönünceye kadar kızartın. Kaşar peynirini küp küp doğrayıp pidelerin içine paylaştırın. Üzerine mısır, acı sos ve kekik serpip açık şekilde önceden ısıtılmış fırına sürün. Peynir eriyince fırından çıkartıp içlerine tavuklu karışımı pay ederek kapatın. Yanında arzu ettiğiniz garnitürlerle birlikte servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.