Bandırma

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    YufkalarDAN birini düz bir zemine yayıp, ortadan ikiye kesin. Rulo biçiminde sarın ve 5 cm genişliğinde kesin. Yufkaların hepsini bu şekilde hazırlayın. 5 su bardağı suya tuz ekleyerek tavuk göğsünü haşlayın. Tavuğu içinden alın. Kesilen yufkaları ocakta kaynayan tavuk suyuna batırın. Yağlanmış fırın tepsisine bir sıra yufka dizin. Tavuk etini didikleyin. Birazını yufkaların üzerine yayın. Bir miktar ceviz serpin. Eritilmiş tereyağı gezdirin. Üzerine tekrar kesilmiş yufkalardan koyun. Diğer malzemelerden yayın. Yufkalar bitene kadar bu işlemi tekrarlayın. En üste iki kepçe sıcak tavuk suyu gezdirin. Ceviz serperek, tereyağı gezdirin. Dilerseniz 5 dakika kadar fırınlayın. Sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.