Baharatlı Tavuk Ciğeri Kızartması

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Ciğerler iri kuşbaşı halinde doğranacak. Ardından tüm baharatlar beyaz un ve galeta ununun içine katılıp karıştırılacak. Ciğerler yıkanıp iyice süzüldükten sonra, bu unlu karışımın içine atılıp, her tarafı unla kaplanana kadar harmanlanacak. Daha sonra kızgın yağın içine atılıp, kızartılacak. Geniş bir tabakta, istenirse kızarmış patatesle karışık servis edilebilir.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...