Havuç ve patatesleri soyup haşlayın. Soğuduktan sonra rendeleyip ezin. Tuz, karabiber ve zeytinyağı ilave edip karıştırın. Asma yapraklarını 2-3 dakika kaynar suda haşlayın. Süzüp kenara alın. Tavuk etlerini yıkayıp iyice kuruladıktan sonra üzerlerine tuz ve karabiber serpin. Düz bir zemine yaydığınız streç filmin üzerine bir parça tavuk koyun. Asma yaprağını da üzerine yayın. Havuçlu-patatesli ezmeden alarak en üste koyun. Tavuğu streç film yardımı ile rulo haline getirip uçlarını kapatın. Diğer tavukları da aynı şekilde hazırlayın. Haşlama sepetiniz varsa tavukları buharda haşlayın ya da düdüklü tencerede 20 dakika pişirin. Streç filmi çıkartıp tavukları dilimleyin. İnce kıydığınız soğan ve domatesi sıvıyağda soteleyin ve hazırladığınız sosu servis tabağına dökün. Dilimlediğiniz tavukları üzerine yerleştirin. Dolmalık fıstıkları yapışmaz yüzeyli bir tavada renkleri dönene kadar kavurun. Tavukların üzerine dökerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.