İlk olarak krema için iki buçuk su bardağı süt, tereyağı ve yarım su bardağı unu topak kalmayacak şekilde karıştırın. Hafif ateşte koyulaşana dek karıştırarak pişirin. Daha sonra mikserle 5 dakika çırpın. Soğuması için kenara bırakın.
Turtanın üzerini süslemek için nişasta ve 2 yemek kaşığı toz şekeri hafif ateşte iyice karıştırın. Portakal suyu ilave ederek karıştırmaya devam edin. Karışım piştikten sonra soğumaya bırakın.
Turta için un, tereyağı, yoğurt, ayçiçek yağı ve şekeri karıştırın. Kabartma tozu ve vanilyayı karışıma eleyin ve bir hamur elde edin. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp açın. Küçük kalıpların içine hamurları yayın. Kabarmaması için hamurların üzerini çatalla delin.
Önceden ısıtılmış 170 derece fırında, üzerileri pembeleşinceye kadar pişirin. Pişen turtaları kalıptan çıkarın ve içine krema koyun. Kremanın üzerine hazırladığınız portakal sulu sostan koyup servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.