Narlı Mini Tart

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bir kabın içinde un, yumurta, tereyağı, tuz ve toz şekeri karıştırın. Hazırladığınız hamuru 1 saat kadar buzdolabında bekletin. Sonrasında hamuru buzdolabından çıkarıp, yağlanmış pötiför kalıplarına pay ederek koyun.
-
2
180 derece fırında, pembeleşene dek pişirin. Kalıplardan çıkarıp, krema sıkacağıyla içlerine krem şanti sıkın. Arzuya göre krem şantiye kakao da karıştırabilirsiniz (aynı şekilde hamurun bir kısmına da kakao karıştırılabilir). Kremanın üstüne meyveleri yerleştirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL