Limon Kremalı Tart

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Hamur için tüm hamur malzemesini iyice yoğurup, 1 saat dinlendirin. Krema için 2 su bardağı süt, toz şeker ve vanilyayı kaynatın. Ayrı bir yerde 2 çorba kaşığı soğuk süt ve nişastayı iyice çırpıp, diğer sütlü karışıma ekleyin. Limon kabuğu ve limon suyunu ilave edip ocaktan alın ve soğumaya bırakın. Ilıkken yumurta sarısı ekleyip çırpın. Hamuru merdane ile bir parmak kalınlığında açıp, tart kalıplarına yerleştirin. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 20 dakika pişirin. Soğuk tart hamurlarının içine kremayı pay edin. Toz şekere batırılmış limon dilimleriyle süsleyip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.