Yazın tüm güzelliği bir tartta buluştu! Ağızda dağılan hamurun üzerinde, kremsi pastacı kreması ve taptaze çileklerin eşsiz lezzeti... Çilekli tart, her çatalda mutluluk vaat ediyor.
Tart hamuru için un, toz şeker, badem unu, tuz ve tereyağını bir kaba alıp parmak uçlarıyla kırıntı kıvamına getirin. Yumurtayı ekleyip hızlıca yoğurun. Hamuru streç filme sarıp buzdolabında 30 dakika dinlendirin.
Dinlenen hamurun üzerine yağlı kağıt ve bakliyat ağırlık koyup önceden ısıtılmış 175 derece fırında 10 dakika ön pişirme yapın. Kağıt ve ağırlığı alıp tart kızarana kadar pişirmeye devam edin.
Ayrı bir tencerede süt ve vanilyayı ısıtın. Sıcak sütten bir miktar alıp yumurtalı karışıma ekleyin. Ardından bu karışımı tenceredeki süte ekleyip karıştırarak pişirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.