Öncelikle hamur için yağı soğuk olarak küp küp doğrayın. Unla karıştırıp, toz haline getirin. Diğer hamur malzemelerini de katıp, yoğurun. Elde ettiğiniz hamuru 30 dakika bekletin. Daha sonra hamurdan mandalina iriliğinde parçalar koparıp, yağlanmış kalıplara yerleştirin.
Bu arada iç malzemeyi hazırlayın. Bunun için, cevizi (birazını ayırarak) pudra şekeri ile karıştırın. Yumurtaları ilave edip çırpmaya devam edin. Cevizli içi hamurların üzerine yayın. 180 derece fırında 30 dakika pişirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.