Yalancı Keşkül

Yalancı keşkül, hafif ve lezzetli bir sütlü tatlı tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Sütü bir tencereye alın. Toz şeker, 2 yemek kaşığı nişasta ve pirinç ununu ilave edin. Kısık ateşte sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin.
-
2
En son vanilyayı ekleyip, ocağın altını kapatın. Yalancı keşkülü kuplara paylaştırın ve soğuması için buzdolabında 1-2 saat bekletin. Toz antep fıstığı ve meyve şekerlemesi ile süsleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL