Şarlot

Şarlot

Pratik hazırlanışı ile sofralarınıza lezzet katacak şarlot tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Krem şantiyi, sütle birlikte çırpın. İçine ufaladığınız bisküvileri ekleyin. Derin bir kalıba boşaltıp, buzdolabında bekletin. Sos için, süt, un, kakao ve şekeri pişirin. Ateşten alıp, içine 1 adet yumurtayı ekleyin. İyice çırpın. Sosu arada sırada çırparak soğutun. Soğuyan sosu da kremanın üzerine boşaltın. Tekrar buzdolabına koyarak birkaç saat bekletin ve servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...