Şarlot

Pratik hazırlanışı ile sofralarınıza lezzet katacak şarlot tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Krem şantiyi, sütle birlikte çırpın. İçine ufaladığınız bisküvileri ekleyin. Derin bir kalıba boşaltıp, buzdolabında bekletin. Sos için, süt, un, kakao ve şekeri pişirin. Ateşten alıp, içine 1 adet yumurtayı ekleyin. İyice çırpın. Sosu arada sırada çırparak soğutun. Soğuyan sosu da kremanın üzerine boşaltın. Tekrar buzdolabına koyarak birkaç saat bekletin ve servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Ünlü Şeflerden Sevgililer Günü'ne Özel Menüler
- Somon ve Mevsim Sebzelerinin Dansı
- 2025'in Rengi Mocha Mousse Tonlarında Tatlar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL