Pirinç unu ve toz şekeri tencereye alın. Sütü azar azar ilave edip, ezin. Ocağa oturtarak, orta ısılı ateşte karıştırarak pişirin. Ocaktan alın ve vanilyayı ekleyin. Narı tanelerine ayırıp, küçük bir kapta su ve toz şekerle birlikte kaynatın.
Eğer narın taneli kalmasını istiyorsanız, kaynadıktan 10 dakika sonra ocaktan alın. İyice suyunun çıkmasını istiyorsanız, çok daha uzun süre ocakta tutun ve süzün. Daha sonra kuplara nar şerbetinden biraz koyun.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.