Muzlu Kuplar

Pratik hazırlanışı ve hızlı tarifi ile muzlu kuplar
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Sütün yarısını bir tencereye alın. Vanilyalı pudingi sütün içine ekleyin. Kısık ateşte devamlı karıştırarak pişirin. Başka bir tencerede, kalan sütle çikolatalı pudingi karıştırarak pişirin.
-
2
Kupların yarısına kadar vanilyalı pudingi paylaştırın. Üzerine dilimlenmiş muzları ve dövülmüş fındığı yerleştirin. Üste çikolatalı pudingi paylaştırın. File fındık ile süsleyin. Soğutup servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL