Muzlu Kuplar

Pratik hazırlanışı ve hızlı tarifi ile muzlu kuplar
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Sütün yarısını bir tencereye alın. Vanilyalı pudingi sütün içine ekleyin. Kısık ateşte devamlı karıştırarak pişirin. Başka bir tencerede, kalan sütle çikolatalı pudingi karıştırarak pişirin.
-
2
Kupların yarısına kadar vanilyalı pudingi paylaştırın. Üzerine dilimlenmiş muzları ve dövülmüş fındığı yerleştirin. Üste çikolatalı pudingi paylaştırın. File fındık ile süsleyin. Soğutup servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL