Kuru Yemişli ve Meyveli Muhallebi

Kuru yemişli ve meyveli muhallebi, sade ve hafif bir sütlü tatlı tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Dövülmüş damla sakızlarını sütle birlikte hafifçe kaynatarak, eritin. Başka bir tencerede margarini eritip, unu ilave edin. Un pembeleştikten sonra ılık sütü azar azar ve sürekli karıştırarak, ekleyin. Koyulaşana dek pişirin.
-
2
Kase ya da kuplara bölüştürün. Başka bir kapta kuru yemiş ve meyveleri bal ve karanfille karıştırın. Kaselere bölüştürüp, servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL